Tuinreis Groei & Bloei Gemert e.o.

Op zaterdag 23 juni is onze jaarlijkse tuinreis. Op het programma staan, bezoek aan een unieke landschapstuin in Gelderland, Brabant en een biologische kwekerij in Ede.

Bij aankomst vertelt iedere eigenaar vol passie over de ontstaansgeschiedenis, het tuinonderhoud en de bijzonderheden van zijn of haar tuin. Vervolgens kan men in alle rust deze mooie tuinen bekijken.

De touringcar vertrekt om 8.30 uur vanaf het Ridderplein te Gemert en wordt om 18.00 uur terugverwacht. De dag wordt afgesloten met een gezellig diner bij 'Dientje`.

De reiskosten bedragen € 55,- voor leden en € 65,- voor niet leden. Hierbij zijn inbegrepen; vervoer, entreegelden, koffie/thee met iets lekkers en het diner. Voor drinken in de bus en een lunch pakket, dient men zelf zorg te dragen.

Bij voorkeur opgeven en betalen, voor 1 juni op rekening NL57 RABO 011.61.97.463 van Groei & Bloei Gemert, met vermelding van uw voor- en achternaam. Bewijs van betaling is reservering. Voor informatie en opgave kunt u ook contact opnemen met Mia v.d. Burgt

Er kunnen maximaal 50 personen mee. Indien u die dag onverhoopt verhinderd bent, dient u zelf voor vervanging te zorgen.

Dit kunt u doorgeven aan Mia v.d.Burgt!

Emailadres: m.burgt(at)hetnet.nl telefoon: 04923-67279

Alles is weer fris en groen
Blij van vrolijke akeleien