Activiteiten & Actueel

Beste leden en introducés van Groei en Bloei,

 

Dinsdag 27 november 2018

 

Kerstdemonstratie avond met Karin Nooijen-van Sleeuwen.

 

Aanvang:  20.00 uur, zaal open om 19.30uur

Waar:       Zalencomplex Dientje, Kerkstraat 9 te Gemert.

Voor wie:  voor alle leden en introducés

Kosten:    gratis voor leden, introducés € 5,-  p.p.

 

Mijn naam is Karin Nooijen-van Sleeuwen van bloemenwinkel Karin van Sleeuwen bloemen & meer in Boekel. In januari 2003 nam ik de bloemenwinkel over van mijn toenmalige werkgever aan de Kerkstraat 41 in Boekel. In de afgelopen 15 jaar zijn we uitgegroeid tot een bloemenspeciaalzaak met een team van vakkundige medewerkers. We delen dezelfde passie: “de liefde voor bloemen, planten en natuurlijke materialen en het enthousiasme om daarmee steeds weer iets moois te maken”. Voor een deskundig advies, op maat gemaakte creaties en een goede service bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van bruids-, graf- en gelegenheidsbloemwerk voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ook geven wij diverse seizoensworkshops, in onze winkel en op locatie. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Loop dan gerust eens bij ons binnen.

 

 

meer

Mededelingen

Ook Groei & Bloei Gemert heeft nu haar eigen Facebook-pagina!

Like onze pagina

 

       ----------------------

 

Groei & Bloei Gemert donateur van 'De Nederlandse Tuinenstichting'.

Tijdens het organiseren van de jaarlijkse tuinenreisjes, kwamen we regelmatig beschermde webpagina's tegen van uitzonderlijk tuinen. Daar we u jaarlijks proberen te verrassen met mooie en interessante tuinen tijdens dit reisje, wilden we graag ook van hun kennis en aangesloten tuinen gebruik maken. Daarom hebben we ons als vereniging aangesloten bij deze stichting.

De Nederlandes Tuinenstichting.

In ons volle land gaat steeds meer hoogwaardige kwalitatieve groene ruimte verloren. Uniek groen staat onder druk vanwege bouwplannen, gebrek aan geld of adequate kennis. Vaak gaat het om landgoederen, stedelijk groen en bijzondere tuinen; onvervangbaar groen dat wordt bedreigd. En dat terwijl recent wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen hoe belangrijk een groene leefomgeving is voor het welzijn van mensen.

Missie

De kwetsbare verhouding tussen mens en natuur vraagt om bescherming. Sinds 1980 zet de Nederlandse Tuinenstichting (NTs) zich dan ook in voor het behoud en de ontwikkeling van groen erfgoed en het bevorderen van kennisuitwisseling hierover. de NTs streeft naar het behoud van tuinen en parken die van belang zijn door vormgeving, beplanting, cultuurhistorisch karakter en ligging. Daarvoor worden inventarisaties en onderzoeken uitgevoerd en adviezen gegeven aan eigenaren, beheerders en overheden over planontwikkeling, herstel, beheer en aanpassingen.

Tevens organiseert de NTs zowel voor donateurs als andere belangstellenden cursussen, excursies en lezingen over tuinkunst; tuincultuur; tuin- en landschapsarchitectuur.

 

       ----------------------

 

 

 

12
Nov
Vergane glorie - Blik op de tuin 875
11
Nov
hoe krijg ik bijzondere vogels in de tuin