Gemert e.o.

Vergeet-mij-nietjes

• Lees ook de weekbladen in Gemert-Bakel, Boekel en omgeving die u wekelijks in de brievenbus krijgt voor aanvullende informatie.
  • Heeft u een nieuw mailadres of adres wijziging? Geef het a.u.b. door op info(at)verhoeventimmers.nl bij de ledenadministratie van onze afdeling.
  • Wij als afdeling vrijwel ieder kwartaal of vaker indien nodig ( bij wijzigingen) een nieuwsbrief uitbrengen. Ontvangt u géén nieuwsbrief geef dan uw mailadres door aan Gerrie Verhoeven.
  • Bij opgave voor een activiteit bv. een tuinenreis, excursie of workshop geldt de volgorde van opgave en betaling.
  • Betaal dus tijdig, na betaling is de opgave pas definitief.
  • Wist u dat: Groei & Bloei Gemert en omgeving zijn 52e jaar ingaat?
  • En wist u dat wij eigenlijk onze naam aan willen passen naar: Gemert-Bakel e.o. omdat wij vinden dat aspirantleden die in Bakel of in Milheeze of in De Rips wonen automatisch bij opgaven bij onze afdeling ingeschreven moeten worden. Want dat is nu niet het geval. Kijk maar eens op de landelijke website en doe alsof je lid wil worden. Vul je postcode in en kijk bij welke afdeling je automatisch ingedeeld word.
  • Het maandblad Groei&Bloei 10 maal per jaar uitkomt.
  • Leest u dan ook wat voor activiteiten bij het ledenvoordeel staat?
  • Ga dan ook eens naar onze site kijken www.gemert.groei.nl
  • Wist u dat wij ook op Facebook te zien zijn?
  • Als lid van Groei&Bloei is uw stem geld waard. Draagt u ons een warm hart toe en bent u lid van Rabobank Helmond Peel Noord geef dan dit jaar uw stem aan Groei&Bloei afd. Gemert.e.o.
  • Nieuwe leden zijn van harte welkom. Breng daarom belangstellende gerust mee naar onze bijeenkomsten.
  • Dat u dat het 1e kopje koffie bij lezingen gratis is? Ook krijgt u soms een gratis plantje mee naar huis.
  • Je met je ledenpas gratis naar lezingen en demoavonden bij afdelingen in de buurt kunt?