Gemert e.o.

Welkom bij Groei & Bloei
Gemert e.o.

Eropuit

Veel mooie opentuinen in eigen regio ...

Tuinreisje, 25 juni

Twee prachtige tuinen bezocht in Nuenen.

Wil je lid worden van Groei & Bloei Gemert e.o. ?

Voorwoord van de voorzitter

Februari 2022

Beste Groei & Bloei leden en iedereen die tuinen, natuur en landschap een warm hart toedraagt.

Vorig jaar begon ik het voorwoord met de zin 'In alle voorgaande jaren dat onze afdeling bestaat zullen we niet zo’n vreemd jaar gehad hebben als dit jaar is geweest'. Helaas is het jaar 2021 niet veel beter geweest. Het bestuur hoopt daarom dat het met alle leden en hun naasten goed gaat.
Er ligt nu weer een heel nieuw jaar voor ons waarin we gezamenlijk met onze hobby bezig gaan. Dit kan in onze eigen tuinen, maar ook in tuinen van anderen. Door deze te bezoeken. Als bestuur hebben we in december bij onze leden een kerstkaart en de Groei & Bloei agenda bezorgd. Dit was een leuk werkje en zorgde voor veel blije gezichten. Dat deed ons goed. Bovendien kan de agenda goed gebruikt worden om onze activiteiten voor het komende jaar in te noteren. Het programma van afgelopen jaar was er een van veel afzeggingen. Dat was overmacht en voor iedereen vervelend. Maar we gaan vol goede moed het nieuwe jaar in.

We hebben dus ook dit jaar weer een programma gemaakt en hebben ervoor gekozen om enkele activiteiten en excursies in de middag te laten plaatsvinden. Dit is zowel op de dinsdag als op de donderdagmiddag om zoveel mogelijk mensen de kans te geven hieraan deel te kunnen nemen.

Coby Peters-Rit zal ons gaan verlaten als secretaris en als bestuurslid. Er ontstaat daardoor dus een bestuursvacature. Wij zijn dus naarstig op zoek naar een aanvulling van het bestuur. Als er leden zijn die misschien iemand weten, of zelf, die dit zou willen doen, kunnen ze altijd contact met ons opnemen. Ik wil iedereen attenderen op de website van Groei & Bloei landelijk. Dit jaar bestaat Groei & Bloei 150 jaar. En op de landelijke website (https://www.groei.nl/) wordt daar veel aandacht aan besteed. Op die website staan ook veel tips voor het inrichten en het onderhoud van de tuin. Verder allerlei verenigingsnieuws. Je kunt je ook op de landelijke nieuwsbrief abonneren. Dan blijf je nog beter op de hoogte van onze mooie vereniging.
Ik hoop jullie te ontmoeten op een van onze activiteiten in het komende jaar.

Peter van den Boogaard, voorzitter

Tuinlog

Angela's tuin

Het is alweer bijna juni

Veris-lente

2022 Week 25 Geduld

Tuinenestafette in de regio

Tijd: 11.00 - 17.00 uur. Meer info t.z.t.

Fietstocht met tuinbezoek

Aanvang: 13.00 uur.