Gemert e.o.

Welkom bij Groei & Bloei
Gemert e.o.

Uitgelicht

Activiteiten

Welkom bij Groei & Bloei Gemert en omstreken.

Meer

Groeninfo

Onder Groeninfo vindt u allerlei groeninfo.

Meer

Over ons

Wil je lid worden van Groei & Bloei Gemert eo?

Meer
Doe mee met Groei & Bloei Gemert en omstreken

 

Van de voorzitter

Aan alle leden van Groei en Bloei Gemert en omstreken.
 

Namens het hele bestuur wens ik jullie allen veel gezondheid, veel goeds en veel tuinplezier in 2024 toe.

Vorig jaar hebben wij als bestuur op onze alg. jaarvergadering jullie hulp ingeroepen over onderwerpen die jullie in het jaarprogramma terug willen zien. In 2023 zijn we daar mee aan de slag gegaan en in het komende jaar werken we dat verder uit.

Dat zien jullie nu terug in de inhoudsopgave van ons nieuwe jaarprogramma 2024 wat voor u ligt. Wederom een bewaarboekje. Ik hoop dat er veel activiteiten instaan waar jullie als lid aan mee gaan doen. Want we zijn een vereniging van liefhebbers van tuinen en tuinieren en alles wat daarmee te maken heeft. Het leukste daarvan is dat we onze hobby kunnen delen. Wij proberen door middel van lezingen, excursies en tuinbezoeken het enthousiasme en de kennis van Groei & Bloei leden en soms ook van introducés te vergroten. Maar bovenal wil ik iedereen oproepen om het bestuur te blijven voeden met suggesties, adressen van mooie te bezoeken tuinen en andere ideeën waarmee wij onze afdeling levendig kunnen houden. Ideeën of suggesties kun je mailen naar info(at)gemert.groei.nl. Als lid van onze verenging kun je ook altijd deelnemen aan de activiteiten van andere afdelingen.

Rest mij alleen nog aandacht te vragen voor de bestuursvacature. De functie van secretaris is nog steeds niet ingevuld. Ook zijn we op zoek naar een nieuwe webmaster. Het vraagt geen technische ICT-kennis, omdat website en formats zijn ingericht. Gemakkelijk omgaan met computer zodat informatie in de vaste formats op de website gezet kunnen worden is wel fijn. Ben je geïnteresseerd of weet je iemand laat het ons weten op info(at)gemert.nl We lopen als vereniging volkomen vast als we de opvolging niet kunnen regelen. We blijven graag onze website op niveau houden.

Met vriendelijke groet,

Peter v. d.Boogaard, voorzitter

Speciaal voor de nieuwe leden.
Ook dit én volgend jaar mogen we weer nieuwe leden verwelkomen. Iedereen die lid wordt om het mooie blad is automatisch lid van een afdeling. Wij als bestuur zouden willen zeggen: maak gebruik van je lidmaatschap en kom, als dat kan, eens langs bij een van onze lezingen die altijd boeiende onderwerpen hebben.

Ook heb je de mogelijkheid om mee op stap te gaan tijdens een excursie of met onze jaarlijkse tuinenreis. Tevens hebben we een moestuingroep en een bloemschikgroep waar je bij kunt aansluiten.

Natuurlijk kun je ook met veel tuinvragen terecht bij Groei & Bloei Gemert e.o. Er zit veel kennis bij onze leden. Maar we zijn ook een club van mensen die plezier beleven aan een gezamenlijke hobby in een gezellige en ontspannen sfeer.

Je bent ook van harte welkom als je nog of nog niet een ervaren tuinierder bent. Om privacy redenen mogen we geen namen noemen van onze nieuwe leden maar voel je welkom bij onze vereniging.
Dus graag tot ziens.

Peter van den Boogaard. 

 

 

 

 

Tuinlog

30 Jun

Veris-lente

2024 week 26 Laatste

08 Jun

Paul

AFSCHEID…

Meer

Agenda

14 Aug
01 Sep

Opentuinen estafette in de regio

Tijd: 11.00 - 17.00 uur. Zie  'Activiteiten' >…

Meer